Întrebări frecvente despre rent a car in Roman

 

 

Ce vârstă trebuie sa am pentru a beneficia de serviciul de inchirieri auto în Roman?

Vârsta minimă pentru închirierea unei mașini în Roman trebuie sa fie de minim 20 de ani si un 1 an experienta in condus. Conducătorii auto trebuie să dețină o licență de conducere națională sau internațională valabilă, eliberată cu cel puțin un an în urmă. Licența trebuie să corespundă clasei mașinii de închiriat.

 Ce trebuie să știm înainte de a închiria o mașină prin ACORD INCHIRIERI AUTO ROMAN?

În primul rând, este foarte important câte persoane călătoresc și planurile lor. Pornind de la acest punct, se poate alege o mașină de patru persoane, cu un portbagaj încăpător pentru multe bagaje, sau ceva mai mic, în cazul în care turiștii se cazează permanent la un hotel și utilizează mașina doar pentru scurte plimbări. În funcție de excursia planificată, se alege și mașina dorită. Pe lângă acestea, clienții trebuie să acorde o atenție sporită accesoriilor, de la scaune de copii, la suport de acoperiș pentru schiuri.

 Cat costa inchirierea unei masini in Roman?

Prețul mediu zilnic pe zi este diferit în funcție de luna anului si modelul de masina ales. În medie, o mașină de închiriat în Roman costă 20 Euro pe zi.

 Ce trebuie să știu pentru a obține o ofertă ieftină de inchireri auto in Roman?

Pentru a obtine cea mai ieftină oferta de rent a car Roman trebuie să rezervați din timp de exemplu cu o saptamana inainte de a avea nevoie de masina.  Dacă doriți să rezervați călătoria în această vară, nu asteptati prea mult timp.

 Ce trebuie făcut în cazul unui accident?

În cazul unor lovituri minore, solicitarea Poliției nu va fi necesară. Cu toate acestea, este o procedură importantă de a descrie desfășurarea evenimentelor, alături de ceilalți participanți, furnizând toate detaliile importante, precum și martorii. De asemenea, este importantă fotografierea obiectelor distruse.

Dacă o persoană este rănită în timpul accidentului, trebuie chemate serviciile de urgență, urmate de Poliție. Cât mai curând posibil trebuie contactată și compania de închirieri auto pentru a informa cu privire la accident. Din acest motiv, este foarte importantă păstrarea tuturor documentelor și facturilor.