ACORD INCHIRIERI AUTO ROMAN TE RĂSPLĂTEȘTE!

ACORD INCHIRIERI AUTO ROMAN TE RASPLATESTE!

E plăcut atunci când fidelitatea iti este răspălită, zi de zi, prin fiecare achiziție, dar și pe termen lung.
Din 10 februarie lansăm pentru tine CARDUL DE FIDELITATE ACORD – sistemul de fidelitate pentru toti clientii nostri.

Noul program de fidelitate a fost gândit special pentru ca să poți economisi si sa conduci in continuare cu aceiasi placere.

Cardul este disponibil din aceasta luna pentru fiecare client nou sau vechi,acesta poate fi folosit la fiecare inchiriere auto si poate fi si instrainat.


"Fiecare client pentru noi este important, iar acest program de fidelitate este modul nostru de a-ți mulțumi și de a prețui relația specială pe care o avem."


                                                                                 Robert Dascalu,General Manager

Întrebări frecvente despre rent a car in Roman

 

 

Ce vârstă trebuie sa am pentru a beneficia de serviciul de inchirieri auto în Roman?

Vârsta minimă pentru închirierea unei mașini în Roman trebuie sa fie de minim 20 de ani si un 1 an experienta in condus. Conducătorii auto trebuie să dețină o licență de conducere națională sau internațională valabilă, eliberată cu cel puțin un an în urmă. Licența trebuie să corespundă clasei mașinii de închiriat.

 Ce trebuie să știm înainte de a închiria o mașină prin ACORD INCHIRIERI AUTO ROMAN?

În primul rând, este foarte important câte persoane călătoresc și planurile lor. Pornind de la acest punct, se poate alege o mașină de patru persoane, cu un portbagaj încăpător pentru multe bagaje, sau ceva mai mic, în cazul în care turiștii se cazează permanent la un hotel și utilizează mașina doar pentru scurte plimbări. În funcție de excursia planificată, se alege și mașina dorită. Pe lângă acestea, clienții trebuie să acorde o atenție sporită accesoriilor, de la scaune de copii, la suport de acoperiș pentru schiuri.

 Cat costa inchirierea unei masini in Roman?

Prețul mediu zilnic pe zi este diferit în funcție de luna anului si modelul de masina ales. În medie, o mașină de închiriat în Roman costă 20 Euro pe zi.

 Ce trebuie să știu pentru a obține o ofertă ieftină de inchireri auto in Roman?

Pentru a obtine cea mai ieftină oferta de rent a car Roman trebuie să rezervați din timp de exemplu cu o saptamana inainte de a avea nevoie de masina.  Dacă doriți să rezervați călătoria în această vară, nu asteptati prea mult timp.

 Ce trebuie făcut în cazul unui accident?

În cazul unor lovituri minore, solicitarea Poliției nu va fi necesară. Cu toate acestea, este o procedură importantă de a descrie desfășurarea evenimentelor, alături de ceilalți participanți, furnizând toate detaliile importante, precum și martorii. De asemenea, este importantă fotografierea obiectelor distruse.

Dacă o persoană este rănită în timpul accidentului, trebuie chemate serviciile de urgență, urmate de Poliție. Cât mai curând posibil trebuie contactată și compania de închirieri auto pentru a informa cu privire la accident. Din acest motiv, este foarte importantă păstrarea tuturor documentelor și facturilor.

 

 

Rent A Car Roman - Cele Mai Cautate Clase de Autoturisme

ACORD INCHIRIERI AUTO ROMAN oferă o gamă largă de autoturisme în serviciul de rent a car Roman, de la masini economice la mașini de lux.

Cand inchiriati o masina, exista multi factori care contribuie atunci cand va decideti, de exemplu: ce dimensiuni ar trebui sa aiba masina inchiriata? Pentru a vă ajuta,va prezentam ce clase de autorutisme va oferim prin serviciile de RENT A CAR ROMAN.

  • Berlina            - Renault Clio, Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Peugeot 407, etc.
  • Hatchback       - Skoda Fabia, Chevrolet Lacetti, Dacia Sandero,etc.
  • Mini                - Toyota Aigo, Chevrolet Spark, Skoda Fabia, Opel Corsa, etc.
  • Breack            - Skoda Fabia Breack, Peugeot 307, Dacia Logan MCV, etc,
  • Monovolum      - Opel Zafira, etc.
  • SUV                - Hyundai Tucson, etc.
  • Microbuz         - Fiat Scudo, etc.

 

0741 120 310

0767 873 868

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Inchirieri masini Roman cu șofer - Servicii de transfer de la aeroport

Inchirieri masini Roman cu șofer - Servicii de transfer de la aeroport

Ai ajuns în aeroport înpreună cu cei dragi și ești prea obosit pentru a conduce ? Pleci la aeroport și nu dorești să conduci sute de km?
Putem organiza pentru dvs. transferuri de 8 locuri la/de la aeroport Iași, Bacău și Suceava.
ACORD INCHIRIERI AUTO este solutia!
 
Clienții care optează pentru transfer aeroport beneficiază de reducere la închirierea unei mașini.
 
Acord inchirieri auto Roman, rentcar Roman, rentacar, transport aeroport, inchirieri auto Roman, chirie auto Roman
 

Cum conduci in conditii de iarna?

 

Se apropie iarna si este necesar sa ne amintim cativa pasi importanti pentru a fi in siguranta in timpul ce conducem.

În condiţii de iarnă, distanţa între vehicule şi modalitatea de frânare sunt diferite, astfel că stilul de condus al fiecărui șofer trebuie adaptat la condițiile dificile de trafic, vizibilitate și aderență. Așadar, cum conduci iarna?

1. Frânează din timp și păstrează distanța
    
Iarna, fii atent la drum şi păstrează o distanţă mai mare între tine şi celelalte maşini. Pentru o mai mare siguranţă, în condiţii de iarnă, experţii recomandă să măreşti această distanţă de 3,5 ori. Pentru a evita pierderea controlului pe drumurile alunecoase, atunci când iei virajele încetineşte în linie dreaptă, înainte de viraj. Menţine o viteză scăzută şi constantă în curbă, pentru a nu pierde controlul maşinii. Nu frâna. Aşteaptă până când ieşi din viraj pentru a accelera din nou.

2. Ce să faci pentru a evita derapajele

Pentru a evita derapajul la demarajul pe zăpadă, acceleraţi progresiv. Pentru a prelua controlul atunci când derapează roţile din faţă, încetineşti ridicând piciorul de pe acceleraţie. Dacă este necesar, apeşi uşor pe frână fără să blochezi roţile. Dacă pierzi controlul roţilor din spate (dar ai în continuare controlul roţilor din faţă), la o maşină cu tracţiune pe faţă, accelerezi uşor pentru a recăpăta controlul. În cazul maşinilor cu tracţiune pe spate, ridici uşor piciorul de pe acceleraţie până când simţi că roţile din spate şi-au recăpătat controlul. Apoi, accelerezi uşor pentru a menţine viteza. În niciun caz nu ar trebui să frânezi, acest lucru determină dezechilibrul axei spate.

3. Nu dezactiva sisteme de siguranță

Sistemele de siguranță activă sunt extrem de utile pe timp de iarnă, astfel că dezactivarea lor, la mașinile la care este tehnic posibil, este total nerecomandată. Sistemul de frânare anti-blocare (ABS) te ajută să opreşti maşina în condiţii de siguranţă, fără riscul de a bloca roţile şi a pierde controlul. Sistemul de control al tracţiunii (TCS) te ajută să previi patinarea roţilor pe suprafeţele alunecoase, iar sistemul  electronic de control al stabilităţii (ESC) să reduci la minim patinarea roţilor.

4. Alege anvelopele de iarnă potrivite

Prin echiparea cu anvelopele de iarnă potrivite, se reduce distanţa de frânare: cu 31 m la anvelopele de iarnă, comparativ cu frânarea cu anvelope de vară, pe zăpadă. Lamelele cu care sunt prevăzute anvelopele de iarnă acţionează ca nişte „gheare” care se înfig în zăpadă, tracţiunea fiind astfel îmbunătăţită. Contrar opiniei generale, anvelopele de iarnă nu se uzează mai repede decât anvelopele de vară. Acest lucru vă permite să montaţi din timp anvelopele de iarnă, astfel încât să nu fiţi luat prin surprindere de vremea rea.

5. Planifică-ţi drumul!

Prognoza meteo şi starea drumului te pot ajuta să eviţi situaţiile periculoase şi să reduci durata călătoriei. Rămâi informat şi poţi evita să te afli în situaţia de a frâna brusc pe suprafeţele alunecoase.

6. Pregăteşte-ţi maşina pentru orice situaţie!

Fii sigur că ai maşina echipată pentru iarnă cu trusa de prim ajutor, lanţuri, roata de rezervă umflată şi haine călduroase. Nu uita să ai la tine triunghiul reflectorizant şi o vestă fluorescentă.

7. Verifică-ţi maşina!

Rezervorul cu lichid pentru curăţarea geamurilor trebuie să fie plin, bateria încărcată şi uleiul potrivit pentru motorul tău. Asigură-te că instalaţia de dezaburire şi sistemul de încălzire funcţionează.

8. Verifică presiunea anvelopelor!

Anvelopele pierd presiune la scăderea temperaturii. Verifică presiunea roţilor după primul îngheţ şi apoi lunar, pe toată perioada iernii. Dacă nu eşti sigur, mergi cu maşina la un service autorizat.

9. Montare şi demontare anvelope

Este important ca montarea, demontarea şi echilibrarea anvelopelor să fie realizate de persoane calificate. Acestea dispun de echipamentele şi tehnicile adecvate pentru realizarea acestor operaţiuni. Care sunt avantajele cauciucurilor de iarnă? Anvelopele de iarnă conţin un amestec de cauciuc cu silica care menţine flexibilitatea anvelopei în timpul iernii. Este important ca atunci când temperaturile scad, anvelopele să rămână flexibile, astfel reducând semnificativ distanţa de frânare şi sporind aderenţa.

10. Cum sa scapi de o parte din acesti pasi?

Daca doresti sa conduci iarna fara griji si sa scapi de aceste pregatiri, verificari si echipari ale autoturismului cel mai usor este sa inchiriezi o masina.

ACORD INCHIRIERI AUTO ROMAN iti pune la dispozitie o gama variata de modele. Toate masinile din flota noastra sunt verificate si echipate corespunzator pentru sezonul de iara.

SIMPLU ȘI RAPID

În câteva minute poți avea mașina de care ai nevoie. Ne poți contacta 24/24 ore telefonic sau online. Tu alegi cum îți este mai simplu !
PREDARE / PRELUARE MAȘINĂ
BACĂU - IAȘI - SUCEAVA
PREȚURI ÎNCEPAND CU 15 /ZI

 

 

Descopera Cheile Râmețului cu ACORD INCHIRIERI AUTO ROMAN

Fie că ești în căutarea unei escapade de weekend reușite fie că plănuiești un întreg itinerariu, Cheile Râmețului trebuie să se regăsescă pe lista ta ”must see” a acestei veri. Această rezervație naturală te va cuceri prin frumusețea și puritatea sa, calități pe care nu multe locuri din România și le-au păstrat.

Acord Inchirieri Auto Roman - La plimbare prin Cheile Râmețului

Declarate rezervație naturală, Cheile Râmețului se află la o aruncătură de băț de Alba Iulia. Mai exact în estul Munților Trascău, pe valea Geoagiului, Mănăstirii ori Râmețului – sunt recunoscute toate cele trei denumiri ale râului. Râul Râmețului și-a făcut loc printre rocile calcaroase ale muntelui și astfel a luat naștere această rezervație care, în timp, s-a întins pe aproximativ 150 de hectare.

 Pentru a ajunge în frumoasa rezervație mai intai trebuie sa inchiriezi o masina de la ACORD INCHIRIERI AUTO ROMAN. Apoi poți urma drumul județean (asfaltat) DJ 750C dinspre Teiuș, urmat de un drum forestier pe care îl poți parcurge fie cu mașina, cu 4×4 sau pe jos. După doar 22 de kilometri vei fi deja în micul paradis, un loc unic în România, unde apele susură ademenitor, soarele se întrezărește agale prin desișul pădurii, pâlcurile de iarbă verde crud te îmbie la campare, iar aerul proaspăt te inundă din prima clipă.

 

Dacă iubești să mergi în vacanță cu cortul, în Cheile Râmețului vei găsi exact la intrare, un loc de camping bine amenajat și foarte primitor. Aici vei putea petrece clipe de relaxare deplină și voie bună alături de prieteni în compania ciripitului de păsări. Cu un mic efort de imaginație, deja vei simți starea de eliberare creată de natura absolut superbă din acest loc!

Cheile Râmețului – spectacolul naturii

Pentru a descoperi Cheile Râmețului în cele mai mici amănunte, ar fi indicat să ai alături un cunoscător al zonei, căci traseul poate deveni dificil și greu de parcurs dacă o apuci pe căi prea lăturalnice. Vei descoperi tot felul de roci calcaroase, grohotiș și flori rare. Pereții munților – foarte abrubți în unele locuri – au fost sculptați de fenomenele naturii într-un mod uluitor, care îți va tăia respirația. Mai mult decât atât, cheile sunt presărate pe ici colo de porțiuni suspendate deasupra râului, un peisaj absolut superb!

 

Cheile Râmețului sunt în totalitate sălbatice, neatinse de mâna omului. Singurul aport uman este reprezentat de amplasarea marcajelor albastre cu rol de ghidare a turiștilor. Urmărind marcajele și cursul apei vei evita să te rătăcești și în același timp vei descoperi întreaga frumusețe a cheilor. Dacă vremea este bună și apele mai reduse, poți ajunge cu ușurință în satul Cheia și mai apoi la Huda lui Papură, sau în Poiana Narciselor, locuri la fel de pitorești și de spectaculoase.

În încheiere aș avea câteva sugestii care să vă asigure o vacanță de vis: vizitați Cheile Râmețului atunci când este vreme bună pentru a putea parcurge întreg traseul, programați din timp traseul cu un ghid sau locuitorii zonei, luați-vă mănuși de protecție, încălțaminte comodă și anti-aderentă și provizii de apă și mâncare.

Daca te ai hotarat sa pornesti la drum si doresti sa inchiriezi o masina ai ajuns unde trebuie.

ACORD INCHIRIERI AUTO ROMAN va pune la dispozitie o gama variata de masini din toate gamele.

 

În câteva minute poți avea mașina de care ai nevoie. Ne poți contacta 24/24 ore telefonic sau online. Tu alegi cum îți este mai simplu !
PREDARE / PRELUARE MAȘINĂ
BACĂU - IAȘI - SUCEAVA
PREȚURI ÎNCEPAND CU 15 /ZI
 

APASĂ NUMĂRUL PENTRU A SUNA DIRECT

ACORD ÎNCHIRIERI AUTO - Cele mai bune sfaturi pentru inchirierea unei masini

ACORD ÎNCHIRIERI AUTO - Cele mai bune sfaturi pentru inchirierea unei masini

ACORD INCHIRIERI AUTO ROMAN - Inchirierea unei masini este tot mai comoda si simplificata. Cu toate acestea, include o doza de responsabilitate atat din partea agentiei, cat si a clientului. In situatia in care planuiesti sa inchiriezi o masina pentru prima oara, ti-am pregatit o serie de sfaturi utile, menite sa iti vina in ajutor si implicit, sa evite posibile situatii neplacute.

Inainte de inchiriere unei masini
- analizeaza atent oferta existenta pe piata: varietatea masinilor, preturi, companii;
- alege acele companii ce te-ar interesa;
- consulta pretul optiunilor suplimentare, in caz ca intentionezi sa optezi pentru acestea: scaun copil, sofer, lanturi cauciuc etc;
- varsta minima pentru inchiriere;
- valoarea depozitului garantie perceput de compania de rent a car;
- verifica modalitatile de plata acceptate;
- intereseaza-te cu privire la documentele necesare pentru inchirierea masinii;

In momentul cand se realizeaza contractul
- intrucat este vorba despre un act pe care iti pui semnatura, nu ezita sa il citesti cu mare atentie;
- verifica daca conditiile de la rezervare corespund cu cele din contract;
- analizeaza starea de functionare a autovehiculului si verifica nivelul combustibilului in prezenta reprezentantului companiei;
- in situatia in care remarcati defectiuni, insistati sa fie mentionate in procesul verbal de predare;
- asigura-te ca procesul verbal de predare-primire este semnat de reprezenantul companiei;

Pe parcursul inchirierii
- in situatii de accident sau furt, contacteaza imediat compania de inchirieri auto;
- parcheaza automobilul doar in spatii amenajate special;
- respecta regulile de circulatie si nu consuma substante ce iti diminueaza concentrarea in timpul sofatului (alcool, droguri etc);
- nu arunca bonurile eliberate pentru alimentarea cu combustibil;

In momentul predarii masinii
- respecta prevederile din contract referitoare la data, ora si locatia in care se preda masina;
- verifica starea masinii si nivelul combustibilului in prezenta reprezentantului companiei;
- pastreaza chitantele, contractul de inchiriere, facturile sau eventualele poze efectuate, in eventualitatea unui litigiu.

Nu incheiati contracte cu companii ce par a fi lipsite de incredere, iar daca anumite preturi va par a fi mult prea ieftine fata de competitorii de profil, informati-va cu mare atentie referitor la aceasta. Speram ca informatiile dobandite vor reprezenta un ajutor pentru dumneavoastra si veti avea parte de o inchiriere lipsita de eventuale situatii neplacute.

 

ACORD INCHIRIERI AUTO ROMAN va pune la dispozitie o gama variata de autoturisme spre inchiriere.

Daca doriti sa inchiriati o masina,sau doriti informatii suplimentare va stam la dispozitie.

      Adresă: Strada Cuza Vodă Vila 6, Roman 611001

 

  • 0741 120 310
  • 0767 873 868
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Folosim cookie-urile pentru aţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Continuarea folosirii site-ului se consideră acceptul tău.